Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton maapähkinävoi-marjapaistos
Gluteeniton maapähkinävoi-marjapaistos
Resepti julkaistu
Gluteeniton maapähkinävoi-marjapaistos
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
8-10
kplKypsennysaika
25
minuuttiaGluteeniton maapähkinävoi-marjapaistos valmistuu kotimaisista kaurahiutaleista ja marjoista! Tämä herkku on helppoakin helpompi valmistaa!
Ainekset
500 g pakastemarjoja esimerkiksi kotimaisia vadelmia ja puolukoita
1 dl fariinisokeria
2 rkl perunajauhoja
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Luomu Pikakaurahiutaleita
1,5 dl fariinisokeria
0,25 tl suolaa
100 g sulatettua vegaanista margariinia tai levitettä
100 g maapähkinävoita
Valmistus
- Lämmitä uuni 190 asteeseen. Sekoita marjat, sokeri ja perunajauhot yhteen ja levitä tasaisesti piirakkavuokaan. Sekoita yhteen Virtasalmen Viljatuote gluteenittomat luomu pikakaurahiutaleet, sokeri ja suola. Lisää sulatettu voi ja pähkinävoi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina marjojen päälle. Paista uunissa 25 minuuttia.
- Tarjoa gluteeniton maapähkinävoi-marjapaistos lämpimänä joko sellaisenaan tai kermavaahdon ja jäätelön kanssa.
Tiina Strandberg | My Berry Forest