Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfri skinka-grönsakspaj

Glutenfri skink- och grönsakspaj

Glutenfri skink- och grönsakspaj

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

30

minuter

Instruktionerna blir lekfulla.

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Blanda samman det mjuka fettet, den rivna osten och de torra ingredienserna.
  • Tillsätt vatten och blanda degen tills den är slät.
  • Ställ in degen i kylen en stund.
  • Bred sedan ut degen på en bakplåt klädd med bakplåtspapper.
  • Stick hål i bottnen med en gaffel och grädda i 225°C i 10 minuter.
  • Fyllning
  • Blanda crème fraichen, grädden, äggen och kryddorna.
  • Fördela grönsakerna och skinkstrimlorna på botten.
  • Strö riven ost ovanpå och häll gräddblandningen ovanpå.
  • Grädda i 200°C i ca 20 minuter i mellersta delen av ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.