Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri tranbär-vaniljkaka

Glutenfri tranbär-vaniljkaka

Glutenfri tranbär-vaniljkaka

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

45

minuter

En läcker glutenfri tranbärs-vaniljtårta som passar både vardag och fest. Tranbär och vanilj är en härlig kombination. Om du vill kan du också frysa in tårtan och lägga på dekorationen precis innan servering. 

Ingredienser

Beredning

  • Blanda samman alla ingredienser.
  • Häll degen i en smord och mjölad ugnsform på ca 2,3 liter.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på galler i 175 C i 45 min.
  • Låt svalna. Dekorera med t.ex. florsocker och den glutenfria tranbär-vaniljkakan är klar att avnjutas.

Tips

  • Du kan också frysa in tårtan färsk. Lägg på dekorationerna strax före servering. 
  • Du hittar originalreceptet här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.