Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfritt Bananbröd

Glutenfritt bananbröd

Glutenfritt bananbröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

Bröd
Tillagningstid

1

timme 

Ingredienser

Beredning

  • Värm ugnen till 175 grader.
  • Smörj och mjöla en brödform (ca 1 liter stor).
  • Blanda smält smör, sockerarter, ägg och mosade bananer i en skål.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och lägg i degen.
  • Häll degen i formen och grädda brödet på mitten av ugnen i en timme.
  • Låt bananbrödet svalna en stund innan du tar ut det från pannan.
  • Njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.