Startsida " Glutenfria recept " Glutenfritt bananbröd

Glutenfritt bananbröd

Glutenfritt bananbröd

Receptförfattare Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 genomsnittligt betyg från 0 recensenter
Portioner

1

Bröd
Tillagningstid

1

timme 

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 175 grader.
  • Smörj och mjöla en brödform (ca 1 liter).
  • Blanda smör, socker, ägg och mosade bananer i en skål.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt till degen.
  • Häll degen i ugnsformen och grädda brödet på mitten av ugnen i en timme.
  • Låt bananbrödet svalna en stund innan du tar det ur formen.
  • Njut!

Svara på

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.