Gluteeniton Banaanileipä

AINEKSET

100 g voita (sulatettuna)
1 dl fariinisokeria
½ dl sokeria
1 muna
3 iso banaania (kypsää)
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 tl kanelia
½ tl vaniljasokeria
(ripaus kardemummaa, vaniljajauhetta/vaniljauutetta)

VALMISTUS

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Voitele ja jauhota leipävuoka (noin 1 litran kokoinen).
Sekoita kulhossa voisula, sokerit, muna ja muusatut banaanit.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Kaada taikina vuokaan ja paista leipää uunin keskitasolla tunti.
Anna banaanileivän jäähtyä hetki ennen kuin irrotat sen vuoasta.
Herkuttele!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *