Hemsidan " Glutenfria recept " Bananmuffins

Bananmuffins

Bananmuffins

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Banan och kokos passar utmärkt ihop. Muffinsen är enkla att göra med Virtasalmi Cereal Products glutenfria bovete- och hirsmjöl.

Ingredienser

Beredning

  • Häll vatten och fett i en kastrull och värm tills margarinet smälter.
  • Låt svalna. Vispa ägg och socker.
  • Blanda de övriga torra ingredienserna. Tillsätt mjöl- och fettblandningarna och banansorbeten till degen. Blanda väl.
  • Häll smeten i muffinsformar och grädda i 200°C varm ugn i 15-18 minuter.


  • Muffinsen kan serveras både varma och kylda. © Eila Alho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.