Banaanimuffinsit

Banaani ja kookos sopivat ihanasti yhteen. Muffinssit on helppo tehdä Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tattari- ja hirssijauhoista.

AINEKSET

100 g margariinia
1 dl vettä
2 isoa kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssijauhoa
¾ dl kookoshiutaleita
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
1 banaani haarukalla survottuna

VALMISTUS

Mittaa vesi ja rasva kattilaan ja kuumenna niin, että margariini sulaa.
Anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
Yhdistä loput kuiva-aineet. Lisää jauho- ja rasvaseokset sekä banaanisurvos taikinaan. Sekoita hyvin.
Kaada taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–18 minuuttia.
Muffinit sopivat tarjottaviksi sekä lämpiminä että jäähtyneinä.

© Eila Alho

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *