Hemsidan " Glutenfritt fullkornsmjöl Dark TEF " Glutenfri mörk filétårtbotten

Glutenfri mörkt fylld tårtbotten

Glutenfri mörkt fylld tårtbotten

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

30

minuter

Den glutenfria mörka fyllda tårtbotten får en underbar färg och nötaktig smak från Virtasalmis glutenfria teffmjöl. Prova den och älska den också!

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker skummigt, tillsätt mjölet och häll i den smorda ugnsformen.
  • Grädda kakan i 175°C varm ugn i 30-35 minuter.
  • Den glutenfria mörka fyllda tårtbottnen är chokladbrun och har en subtil nötaktig smak.
  • Tårtbottnen är perfekt för till exempel olika sorters chokladtårtor eller färgglada bärtårtor. Du kan också frysa in tårtbottnen färsk och fylla den senare. I så fall måste du räkna med flera timmars avfrostning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.