Glutenfria vaniljbiskvier

Glutenfria vaniljbiskvier

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

20

minuter

Enkla äggfria och glutenfria vaniljsmördegskakor gjorda på potatismos och Virtasalmi Cereal Products mörka rismjöl. Prova detta enkla recept och älska det!

Ingredienser

Beredning

  • Rör ihop smör och socker till en grädde.
  • Tillsätt potatismoset i små omgångar och rör om hela tiden.
  • Vispa degen i ytterligare ett par minuter.
  • Tillsätt de torra ingredienserna som blandats ihop
  • Använd händerna för att rulla degen till bollar på ett bakplåtspapper och platta till dem något.
  • Degen ger ca 12 stora eller 20 mindre limpor.
  • Grädda kakorna i 20-25 minuter i 200°C varm ugn.


  • Glutenfri vaniljsmördeg är som bäst när den är lite varm. Kirsi Epäpäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.