Hemsidan " Glutenfri Psyllium " Glutenfria skinkskivor

Glutenfria skinkskivor

Glutenfria skinkskivor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

25

minuter

Glutenfria skinkskivor är perfekta som mellanmål, till exempel vid kaffebordet. Prova och älska!

Ingredienser

Beredning

  • Smördeg med kvarg
  • kvarg Rör ner psyllium i det mjuka smöret.
  • Tillsätt de torra ingredienserna som har blandats ihop.
  • Blanda degen till en jämn smet och lägg den i plastfilmen, pressad till en skiva.
  • Låt härda på en sval plats i minst en timme.
  • Fyllning
  • Ta ut degplattan ur kylskåpet.
  • Lägg på en plåt med bakplåtspapper och kavla ut till en skiva.
  • Hacka skinka och ägg och fördela dem på bakplåtspapperet.
  • Strö över persilja, salt och peppar.
  • Rulla ihop bakplåtspapperet till en tät rulle på ett bakplåtspapper, som en rulltårta.
  • Skär rullen i 1,5-2 cm tjocka skivor.
  • Lägg på ett bakplåtspapper på en bakplåt med den skurna sidan uppåt.
  • Pensla med ägg och strö över sesamfrön för att dekorera toppen.
  • Baka i 200 grader i ca 25 minuter.


  • Glutenfria skinkskivor är som godast när de svalnat något. © Raija Alatalo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.