Hemsidan " Glutenfritt hirs mjöl " Glutenfria tebröd

Glutenfria tebröd

Glutenfria tebröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 från 1 röst
Portioner

9-12

st
Tillagningstid

15

minuter

Snabba och riktigt enkla glutenfria scones gjorda på hirsmjöl och en lätt glutenfri mjölmix från Virtasalmi Cereal Products. Degen ger 9-12 bitar.

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 225 °C.
  • Mät upp de torra ingredienserna i en bunke, tillsätt den varma vätskan och blanda degen till en jämn smet.
  • Lyft upp degen med en sked på ett bakplåtspapper och platta ut till tunna runda limpor.
  • Stick brödet några gånger med en gaffel och grädda i ca 15 minuter.
  • Servera genast.
  • Glutenfria scones kan också bakas med en vanlig vit mjölmix.
  • Tebrödsdegen passar också bra som pajbotten till salta pajer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.