Gluteenittomat Teeleivät

Nopeat ja todella helpot teeleivät Virtasalmen Viljatuotteen hirssijauhosta sekä vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta
9-12 kpl

AINEKSET

3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssijauhoa
1½ tl leivinjauhetta
¾ tl suolaa
2½ dl vettä
3 rkl ruokaöljyä

VALMISTUS

Laita uuni lämpenemään 225 °C.
Mittaa kuiva-aineet kulhoon, lisää lämmin neste ja sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta taikinaa lusikalla uunipellille ja tasoita ohuiksi pyöreiksi leipäsiksi.
Pistele leipäsiä muutama kerta haarukalla ja paista noin 15 minuuttia.
Tarjoa heti.
Teeleivät voi leipoa myös pelkästä vaaleasta jauhoseoksesta.
Teeleipätaikina sopii myös piirakkapohjaksi suolaiselle piirakalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *