Etusivu » Gluteeniton Hirssijauho » Gluteenittomat Teeleivät
Gluteenittomat Teeleivät
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Teeleivät
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
9-12
kplKypsennysaika
15
minuuttiaNopeat ja todella helpot gluteenittomat teeleivät Virtasalmen Viljatuotteen hirssijauhosta sekä vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Taikinasta tulee 9-12 kpl.
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
0,75 tl suolaa
2,5 dl vettä
3 rkl ruokaöljyä
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 225 °C.
- Mittaa kuiva-aineet kulhoon, lisää lämmin neste ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Nosta taikinaa lusikalla uunipellille ja tasoita ohuiksi pyöreiksi leipäsiksi.
- Pistele leipäsiä muutama kerta haarukalla ja paista noin 15 minuuttia.
- Tarjoa heti.
- Gluteenittomat teeleivät voi leipoa myös pelkästä vaaleasta jauhoseoksesta.
- Teeleipätaikina sopii myös piirakkapohjaksi suolaiselle piirakalle.