Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Mustikkamuffinssit ovat helppo ja nopea herkku. Taikinasta tulee noin 13 muffinssia. Voit kokeilla myös kuorruttaa muffinssit ja tehdä niistä kuppikakkuja. Kuorrutukseen sopii esimerkiksi kermavaahto. Kokeile reseptiä myös muilla marjoilla kuten mansikoilla tai vadelmilla.

AINEKSET

1 kananmuna
1 dl sokeria
100 g margariinia tai voita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl vaniljasokeria
1 ½ tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
2 dl mustikoita

VALMISTUS

Sekoita muna, sokeri ja sulatettu margariini/voi.
Sekoita Kaurajauhoseos, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.
Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen.
Jaa taikina muffinssivuokiin (Muista jättää kohoamisvara!)
Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *