Hemsidan " Glutenfri Fint Bovetemjöl " Glutenfria pizzor

Glutenfria små pizzor

Glutenfria små pizzor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 från 3 röster
Portioner

n. 24

st
Tillagningstid

12

minuter

Glutenfria pizzor är läckra snacks för en picknick eller en picknicklunch. Degen räcker till ca 24 pizzor.

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Blanda de torra ingredienserna, tillsätt vätskan och blanda ordentligt.
  • Degen blir fastare efter några minuters knådning.
  • Låt degen vila en stund.
  • Dela degen i 24 bitar och platta ut bitarna till små, runda pizzabottnar.
  • Använd tillräckligt med mjöl för att hjälpa
  • Fyllning
  • Fördela tomatpastan på botten.
  • Hacka lök, oliver och paprika var för sig, blanda dem med tonfisken och fördela fyllningen på pizzorna.
  • Fyllningens saftighet kommer från oljan.
  • Grädda i 225°C ugn i 12-15 minuter, tills skorpan är lätt brynt.
  • Glutenfria pizzor är som godast när de är lätt kylda.

En kommentar

  1. Ett riktigt enkelt och bra recept! Jag hade lite fint rismjöl i skåpet, så jag använde det, vilket kan ha gjort degen lite svårarbetad. Jag gjorde två stora pizzor direkt på bakplåtspappret, funkade jättebra det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.