Gluteenittomat Pikkupitsat

Gluteenittomat Pikkupitsat

24 kpl

AINEKSET

POHJA
5 dl lämmintä vettä
1 tl suolaa
1 rkl psylliumia
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Riisijauhoa
leipomiseen tattari- tai riisijauhoa

TÄYTE
2 prk tomaattipyrettä
3 prk tonnikalaa öljyssä
1 sipuli
1 prk oliiveja (noin 100 g)
1 pieni paprika
pitsamaustetta tai oreganoa

VALMISTUS

POHJA
Yhdistä kuiva-aineet keskenään, lisää neste ja sekoita huolellisesti.
Taikina kiinteytyy muutaman minuutin vaivaamisen jälkeen.
Anna taikinan levähtää hetki.
Jaa taikina 24 osaan ja taputtele paloista pieniä, pyöreitä pitsapohjia.
Käytä apunariittävästi jauhoa

TÄYTE
Levitä pohjille tomaattipyre.
Hienonna sipuli, oliivit ja paprika erikseen, yhdistä ne tonnikalaan ja levitä täyte pitsoille.
Täytteen mehevyys syntyy öljystä.
Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia eli kunnes pohja saa hieman ruskeaa väriä.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *