Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton Maustekakku

Gluteeniton Maustekakku

Gluteeniton Maustekakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

55

minuuttia

Gluteeniton Maustekakku valmistuu helposti Virtasalmen Viljatuotteen tummasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota pehmeä margariini, sokeri ja siirappi.
  • Lisää kananmunat yksitellen koko ajan taikinaa vatkaten.
  • Sekoita keskenään kuiva-aineet ja lisää ne taikinaan yhdessä veden ja rusinoiden kanssa.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina voideltuun rengasvuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.
  • Gluteeniton maustekakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä kun kakku on saanut hieman levätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.