Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton Maustekakku
Gluteeniton Maustekakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton Maustekakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
25
kplKypsennysaika
55
minuuttiaGluteeniton Maustekakku valmistuu helposti Virtasalmen Viljatuotteen tummasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
200 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1,5 dl siirappia
3 kananmunaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1 tl kardemummaa
1,5 tl kanelia
1 tl neilikkaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä
1 dl pilkottuja rusinoita
Valmistus
- Vaahdota pehmeä margariini, sokeri ja siirappi.
- Lisää kananmunat yksitellen koko ajan taikinaa vatkaten.
- Sekoita keskenään kuiva-aineet ja lisää ne taikinaan yhdessä veden ja rusinoiden kanssa.
- Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun rengasvuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.
- Gluteeniton maustekakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä kun kakku on saanut hieman levätä.