Gluteeniton Kinkku-juustopiirakka

Gluteeniton Kinkku-juustopiirakka

Tämä tuhti piirakka sopii niin kahvipöytään kuin lauantai illan herkuksi, pohjassa käytetty Virtasalmen Viljatuotteen vaaleaa gluteenitonta jauhosesota.
noin. 20kpl

AINEKSET

POHJA
150 g margariinia
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä

TÄYTE
350 g (1 pss) kinkkusuikaleita
250 g (1 prk) Valio Koskenlaskija Ruoka Cheddar
2 kananmunaa
4 dl juustoraastetta

AINEKSET

POHJA
Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin.
Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin.
Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille.
Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia.

TÄYTE
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä esipaistetun pohjan päälle.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *