Helppo ja pieni mansikka-raparperikakku Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tef-jauhosta.
AINEKSET
2 munaa
1 dl sokeria
0.75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-jauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1 tl vaniljasokeria
TÄYTE
1 dl kuohukermaa
100 g vaniljatuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
SOSE
250 g raparperia
1 dl sokeria
VALMISTUS
Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti sekoittaen vaahtoon.
Paista pohjaa irtopohjavuossa 180 asteessa noin. 20 min.
TÄYTE
Keitä raparperi ja sokeri soseeksi.
Kostuta pohja ennen täytteiden lisäämistä esim. maidoilla.
Lusikoi raperperi-sokeriseos jäähtyneen pohjan päälle.
Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto ja vaniljasokeri.
Levitä kerma seoksen päälle .
Koristele mansikoilla ja mintunlehdillä.
tarviiko laittaa nesteeseen Psyllium
Hei Paula!
Ei tarvitse. Voit sekoittaa sen joukkoon muiden kuiva-aineiden kanssa.