Gluteenittomat Sämpylät

Gluteenittomat Sämpylät

Maidoton
Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomalla Rouheisella jauhoseosksella saat sämpylöistä pehmeitä ja kuitupitoisia.

VALMISTUS

Liuota hiiva lämpimään veteen.
Lisää siirappi ja kuiva-aineet.
Sekoita ja anna kohota 20–30 minuuttia.

Lisää taikinaan suola, rypsiöljy, porkkanaraaste ja jauhoseos.
Alusta taikina hyvin ja leivo heti sämpylöiksi.
Kohota lämpimässä paikassa.
Voitele sämpylät vesi–siirappiseoksella ja ripottele päälle kaurahiutaleita.
Paista 250-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Tulosta

3 kommentti

  • Reseptissä olevalla jauhomäärällä minun taikinastani tuli aivan liian löysää leivottavaksi. Se oli kuin puuroa. Jouduin lisäämään reilusti jauhoja, jotta taikinasta pystyi leipomaan sämpylöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *