Gluteeniton rouheinen vuokaleipä

Gluteeniton rouheinen vuokaleipä

Vuokaleipä syntyy kuin itsestään ainekset sekoittamalla ja paistamalla. Lämpimän leivän tuoksu hurmaa kaikki!

AINEKSET

5 dl vettä
25 g tuorehiivaa
6 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Porkkanajauhoseosta
1 tl suolaa
3 rkl siirappia

VALMISTUS

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää joukkoon suola ja siirappi.

Sekoita 5,5 dl jauhoseosta taikinaan.

Kumoa taikina pöydälle ja alusta loput jauhoseoksesta taikinaan hyvin.

Kumoa taikina voideltuun leipävuokaan ja kohota 60 minuuttia.

Paista 210 asteessa 45 minuuttia.

Tulosta

6 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *