Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Porkkanapataleipä

Gluteeniton Porkkanapataleipä

Gluteeniton Porkkanapataleipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

1

leipä
Kypsennysaika

50

minuuttia

Gluteeniton porkkanapataleipä on taatusti pitkän valmistusajan arvoinen. Tee leipä valmiiksi edellisenä iltana ja paista aamulla niin saat tuoretta leipää aamupalalle.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita veteen kuivahiiva, psyllium, suola ja porkkanaraaste.
  • Lisää lopuksi jauhot.
  • Sekoita hyvin, mutta älä vaivaa.
  • Peitä kulho kelmulla ja anna taikinan kohota huoneenlämmössä 12 tuntia.
  • Pyöräytä kohonnut taikina nopeasti palloksi ja anna kohota vielä 30 minuuttia liinan alla.
  • Laita pata kansineen kylmään uuniin ja laita uuni päälle 225-asteeseen ja anna lämmetä kunnolla.
  • Laita leipätaikina kuumaan pataan ja kansi päälle.
  • Paista 30 minuuttia, ota kansi pois ja jatka paistamista vielä 20 minuuttia.
  • Gluteeniton porkkanapataleipä on parhaimmillaan tuoreena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.