Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit

Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit

Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annokset

6-8

isoa muffinssia
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sitruunanmehu. Riko erilliseen kuppiin munat ja lisää joukkoon maito. Sekoita. Lisää muna-maitoseos sokeri-voi vaahtoon jatkuvasti sekoittaen. Sekoita erillisessä astiassa keskenään jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinan sekaan (pidä sähkövatkain pienellä teholla). Lopuksi nosta teho pariksi sekunniksi nopeimmalla asetuksella.
  • Annostele muffinssit isoihin muffinssivuokiin. Taikina tekee 6-8 kpl isoja muffinsseja. Ripottele muffinssien pinnalle sokeria. Paista muffinsseja uunin keskitasolla 175 C noin 15 min tai kunnes muffinssit ovat saaneet kauniin värin.
  • Gluteenittomat sitruunaiset riisimuffinssit ovat parhaimmillaan tuoreina, mutta niiden raikas maku säilyy useamman päivän, mikäli maltat olla syömättä niitä ensin.

    Ina Elevant | Gluteenitonta

2 Kommenttia

  1. Hyvä ohje. 8-vuotias ja 11-vuotias leipoivat näitä yhdessä ja ohje oli tarpeeksi helppo myös heille. Tuli todella hyviä muffineja!

    1. Hei,

      Kiitos ihanasta palautteestasi! Mukavia leivontahetkiä lasten kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.