Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit
Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
4-5
kplGluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit ovat herkullisia tortillamaisia lettuja, jotka ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Täytteeksi voit laittaa erilaisia tortilla täytteitä tai nauttia pannuleivät sellaisenaan.
Ainekset
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2,5 dl maustamatonta jogurttia
n. 0,75 dl oliiviöljyä
Valmistus
- Sekoita jauho, leivinjauho ja suola keskenään.
- Lisää joukkoon jogurtti ja oliiviöljy ja sekoita.
- Jaa taikina 3-4 osaan ja pyörittele palloiksi. Kauli jauhoitetulla pinnalla kunnes noin puolen sentin paksuisia.
- Paista pannulla ilman öljyä muutama minuutti molemmin puolin kunnes pinta saa vähän väriä.
- Tarjoile gluteenittomat pannuleivät eli flatbreadit erilaisten tortilla täytteiden kera tai nauti ne sellaisenaan.
Selma Mönkäre | FitFoodieSelma