Gluteenittomat halloween kuppikakut

Gluteenittomat halloween kuppikakut

Gluteenittomat halloween kuppikakut ovat varma valinta juhlapöytään! Kauhistuta vieraita näillä neljällä eri kuppikakulla.

Muffinssivaihtoehdot

Gluteenittomat suklaamuffinssit

Gluteenittomat sitruunamuffinssit

Perus kuorrute
n. kuuteen kuppikakkuun
50 g margariinia
50 g tuorejuustoa
1 tl vaniljauutetta
4-5 dl tomusokeria

Pehmennä margariini ja sekoita ainekset keskenään. Lisää tomusokeria muutama desi kerrallaan.

Dirt cupcakes
Valmista kuorrute suklaamuffinssin reseptin mukaan, puolikas kuorrute riittää. Lisää kuorrutteeseen halutessasi hieman mustaa elintarvikeväriä.

Lisää nuolijalla tai veitsellä kuorrute tasaisesti muffinssin päälle. Tee lusikan varren päällä kuorrutteen läpi reikä aina muffinssiin asti. Työnnä karkkimato reikään. Ripottele pinnalle suklaa strösseleitä kun kuorrute on vielä kostea

Muumiomuffinssit
Halloween kuppikakuista helpoin! Suosittelemme käyttämään suklaamuffinsseja kontrastin luomiseksi.

Leikkaa sokerikuorrutteen kärki auki niin, että reikä on melko suuri. Tee raitoja suoraan ja ristikkäin luoden muumion harsoja. Lisää pieni määrä sokerikuorrutetta silmän taksee ja aseta paikalleen. Voit käyttää apuna pinsettejä.

Verimuffinssit
Käytä pursotukseen tähtityllaa. Pursota keskelle pieni kasa ja aloita pursoitus reunalta kohti keskustaa. Anna kuorrutteen kovettua.

Sekoita esimerkiksi punaista smoothieta tai hilloa ja punaista elintarvikeväriä. Tiputa lusikalla pieni määrä nestettä valumaan kuorrutteen uria pitkin. Lisää sokeriveitsi painamalla se kuorrutteeseen. Voit halutessasi dipata veitsen reunan punaisessa nesteessä ennen paikalleen laittamista.

Möykkykuppikakut
Aseta pursotin pussi korkeaan astiaan. Lisää pussiin nuolijalla valkoista kuorrutetta niin, että pyyhkäiset nuolijan toista reunaa vasten. Sekoita jäljelle jäävään kuorrutteeseen haluamaasi elintarvikeväriä. Lisää nuolijalla värjätty kuorrute toiselle puolelle pussia.

Sulje pussi ja pursota kuorrutetta kulhoon kunnes värit yhdistyvät. Aloita pursotus reunalta. Lisää silmät ennen kun kuorrute kovettuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *