Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto

Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto

Kokeile jotain uutta ja ihastu! Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto on ravintorikas korvike perinteiselle riisirisotolle!

AINEKSET

3 ½ dl Virtasalmen Viljatuote gluteeniton tattarisuurimo
1 ruokalusikallinen oliiviöljyä (esim. garlic infused olive oil sopii hyvin)
2 raastettua punajuurta
6 dl kasvislientä
2 ruokalusikallista sitruunamehua
1 tl oreganoa
1 ruokalusikallinen tuoretta timjamia
1 dl Parmesaania
ripaus suolaa ja pippuria
+ tarjoile esimerkiksi paistetun vuohenjuuston tai herkkusienien kanssa

VALMISTUS

1. Huuhtele tattarisuurimot ja paista pannulla oliiviöljyn kanssa muutama minuutti.
2. Lisää kasvisliemi ja raastettu punajuuri ja kiehauta. Paista miedolla lämmöllä noin 20 min kunnes neste imeytynyt.
3. Lisää sitruunan mehu, oregano ja timjami ja sekoita. Kääntele joukoon myös Parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
4. Tarjoa esim. paistetun vuohenjuuston tai herkkusienien kanssa

Selma Mönkäre | FitFoodieSelma 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *