AINEKSET
3 kananmunaa
2 dl sokeria
3 tl aitoa vaniljasokeria
170g margariinisulaa
1 dl vadelmahilloa
2 tl leivinjauhetta
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 rkl vaniljakreemijauhetta
1 dl kylmää vettä
1 dl piimää
KUORRUTUS
200g tummaa suklaata (itse käytin dammenbergin reinoa)
½ dl kermaa
VALMISTUS
Vaahdota kananmunat ja sokerit.
Lisää margariinisula ja vadelmahillo.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
Lisää kylmä vesi ja piimä.
Kaada voideltuun ja jauhotettuun 23cm halk. olevaan vuokaan.
Paista 175’c n.50min.
Anna jäähty kylmäksi asti ja kumoa kakku leikkuulaudalle ja kuorruta.
TÄYTE
Sulata suklaa vesihauteessa
Lisää kerma sulanneeseen suklaaseen
Koristele haluamallasi tavalla
Vinkki
Jos kuorrutus ehtii jämähtää, ennen kuin saat sen levitettyä, niin laita takasin vesihauteeseen