Gluteenittomat Nokkosletut

AINEKSET

5 dl maidoa tai vettä
2 kananmunaa
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Nokkoslettujauhoseosta
1 tl suolaa
Paistamiseen voita tai öljyä

VALMISTUS

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten jaukkoon.
Anna turvota noin 10 min.
Sekoita taikinaa aina ennen uuden annoksen ottamista, sillä jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
Paista ohukaispannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja.

TARJOILE SUOLAISENA:
savukalatäytteellä
jauhelihalla
kasviksilla
erilaisilla juustoilla

TARJOILE MAKEANA:
hillolla ja kermavaahdolla
kinuskikastikkeella
hasselpähkinälevitteellä
marjoilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *