Gluteenittomat Nokkosletut

Aina on hyvä hetki tehdä lettuja :)Ruokaisat Nokkosletuista saat kun täytät ne esimerkiksi - Jauhelihalla, salaatilla, juustolla- Kanalla ja aurajuustolla- Erilaisilla kasviksilla kuten paprikalla ja herkkusienillä- SavukalatahnallaKurkkaa tulostettava resepti https://www.virtasalmenviljatuote.fi/gluteenittomat-reseptit/gluteenittomat-nokkosletut/

Julkaissut Virtasalmen Viljatuote Oy Keskiviikkona 25. lokakuuta 2017

Gluteenittomat Nokkosletut

AINEKSET

5 dl maidoa tai vettä
2 kananmunaa
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Nokkoslettujauhoseosta
1 tl suolaa
Paistamiseen voita tai öljyä

VALMISTUS

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten jaukkoon.
Anna turvota noin 10 min.
Sekoita taikinaa aina ennen uuden annoksen ottamista, sillä jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
Paista ohukaispannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja.

TARJOILE SUOLAISENA:
savukalatäytteellä
jauhelihalla
kasviksilla
erilaisilla juustoilla

TARJOILE MAKEANA:
hillolla ja kermavaahdolla
kinuskikastikkeella
hasselpähkinälevitteellä
marjoilla

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *