Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Nokkosletut

Gluteenittomat Nokkosletut

Gluteenittomat Nokkosletut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Herkulliset gluteenittomat nokkosletut sopivat moneen niin arkena kuin juhlana. Voit nauttia letuista suolaisena tai makeana, millä aterialla tahansa.

Ainekset

  • 5 dl maidoa tai vettä

  • 2 kananmunaa

  • 2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Nokkoslettujauhoseosta

  • 1 tl suolaa

  • Paistamiseen voita tai öljyä

Valmistus

  • Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
  • Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten jaukkoon.
  • Anna turvota noin 10 min.
  • Sekoita taikinaa aina ennen uuden annoksen ottamista, sillä jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
  • Paista ohukaispannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja. Nauti gluteenittomat nokkosletut suolaisena tai makeana.
  • Tarjoile suolaisena
  • savukalatäytteellä, jauhelihalla, kasviksilla, erilaisilla juustoilla
  • Tarjoile makeana
  • hillolla ja kermavaahdolla, kinuskikastikkeella, hasselpähkinälevitteellä, marjoilla

Vinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.