helppo gluteeniton mutakakku

Gluteeniton mutakakku

Suussa sulava gluteeniton mutakakku ei petä koskaan! Mutakakun kuuluu jäädä sisältä löysähköksi! Gluteenittomana kakku maistuu kaikille!

AINEKSET

200 g voita
200 g tummaa gluteenitonta suklaata
4 kananmunaa
2 dl intiaanisokeria / tavan sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa

VALMISTUS

Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
Sekoita tumma js., vaniljasokeri, leivinjauhe ja suola keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti käännellen
Lisää joukkoon jäähtynyt suklaavoi
Pingota leivinpaperi 24 cm irtopohjavuokaan ja voitele (ja korppujauhota vuoan reunat)
Paista 24 cm kokoisessa irtopohjavuoassa 200 ast. 15-20 min. Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä löysäksi.
Jäähdytä gluteeniton mutakakku ja tarjoa se vaniljajäätelön kanssa.

Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa, saat helposti tiedon uusista resepteistämme.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *