Gluteeniton mutakakku

Gluteeniton mutakakku

Suussa sulavan gluteenittoman mutakakun kuuluu jäädä sisältä löysähköksi. Mutakakku ei petä koskaan! Gluteenittomana maistuu kaikille!

AINEKSET

200 g voita
200 g tummaa gluteenitonta suklaata
4 kananmunaa
2 dl intiaanisokeria / tavan sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa

VALMISTUS

Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
Sekoita tumma js., vaniljasokeri, leivinjauhe ja suola keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti käännellen
Lisää joukkoon jäähtynyt suklaavoi
Pingota leivinpaperi 24 cm irtopohjavuokaan ja voitele (ja korppujauhota vuoan reunat)
Paista 24 cm kokoisessa irtopohjavuoassa 200 ast. 15-20 min. Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä löysäksi.
Jäähdytä ja tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *