Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton mutakakku
Gluteeniton mutakakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton mutakakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
palaaKypsennysaika
15
minuuttiaSuussa sulava gluteeniton mutakakku ei petä koskaan! Mutakakun kuuluu jäädä sisältä löysähköksi! Gluteenittomana kakku maistuu kaikille!
Ainekset
200 g voita
200 g tummaa gluteenitonta suklaata
4 kananmunaa
2 dl intiaanisokeria / tavan sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
Valmistus
- Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Sekoita tumma js., vaniljasokeri, leivinjauhe ja suola keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti käännellen
- Lisää joukkoon jäähtynyt suklaavoi
- Pingota leivinpaperi 24 cm irtopohjavuokaan ja voitele (ja korppujauhota vuoan reunat)
- Paista 24 cm kokoisessa irtopohjavuoassa 200 ast. 15-20 min. Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä löysäksi.
- Jäähdytä gluteeniton mutakakku ja tarjoa se vaniljajäätelön kanssa.