Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri kladdkaka

Glutenfri kladdkaka

Glutenfri kladdkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 från 2 röster
Portioner

12

bitar
Tillagningstid

15

minuter

En glutenfri kladdkaka som smälter i munnen gör dig aldrig besviken! En kladdkaka ska vara fluffig på insidan! Som glutenfri kan alla njuta av kladdkakan!

Ingredienser

Beredning

  • Smält smöret och chokladen på låg värme och låt svalna
  • Vispa ägg och socker tills det är fluffigt
  • Blanda den mörka mjölblandningen, vaniljsocker, bakpulver och salt och tillsätt försiktigt i den vispade ägg-sockerblandningen.
  • Tillsätt det avsvalnade chokladsmöret till blandningen
  • Spänn bakplåtspapper i en 24 cm stor form med löstagbar botten och smörj (och bröa) kanterna på formen.
  • Grädda i en 24 cm stor form med löstagbar botten i 200 grader i 15-20 min. Kakan ska vara lös i mitten.
  • Kyl ner den glutenfria kladdkakan och servera den med vaniljglass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.