Gluteeniton hirssipuuro

Gluteeniton hirssipuuro

Gluteeniton hirssipuuro on kuin mannapuuron ja riisipuuron yhdistelmä! Herkullinen puuro valmistuu liedellä vain 20 minuuttia hauduttamalla!

AINEKSET

2 annosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssisuurimoa
1 dl vettä
4 dl maitoa
½ tl suolaa
1 rkl voita

VALMISTUS

Huuhtele suurimot huolellisesti kuumalla vedellä. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää suurimot. Sekoita kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin ja lisää maito. Keitä keskilämmöllä tasaisin väliajoin sekoittaen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon suola ja voi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *