Gluteeniton hirssipuuro on kuin mannapuuron ja riisipuuron yhdistelmä! Herkullinen puuro valmistuu liedellä vain 20 minuuttia hauduttamalla!
AINEKSET
2 annosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssisuurimoa
1 dl vettä
4 dl maitoa
½ tl suolaa
1 rkl voita
VALMISTUS
Huuhtele suurimot huolellisesti kuumalla vedellä.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää suurimot. Sekoita kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin ja lisää maito.
Keitä keskilämmöllä tasaisin väliajoin sekoittaen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon suola ja voi.
Vinkki! Haluatko hirssipuuroon lisää makua? Keitä hirssisuurimot esimerkiksi kookosmaidossa tai vaihtoehtoisesti lisää maisteita keitinveteen. Näin saat luotua erilaisia makuyhdistelmiä samalla helpolla gluteeniton hirssipuuro ohjeella.
Vinkki2! Hirssisuurimot sopivat hyvin myös lisukkeeksi tai salaatteihin.
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!