Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton hirssipuuro
Gluteeniton hirssipuuro
Resepti julkaistu
Gluteeniton hirssipuuro
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
2
kplKypsennysaika
20
minuuttiaGluteeniton hirssipuuro on kuin mannapuuron ja riisipuuron yhdistelmä! Herkullinen puuro valmistuu liedellä vain 20 minuuttia hauduttamalla!
Ainekset
1 dl vettä
4 dl maitoa
0,5 tl suolaa
1 rkl voita
Valmistus
- Huuhtele suurimot huolellisesti kuumalla vedellä.
- Kiehauta vesi kattilassa ja lisää suurimot. Sekoita kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin ja lisää maito.
- Keitä keskilämmöllä tasaisin väliajoin sekoittaen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon suola ja voi.
Vinkki
- Haluatko hirssipuuroon lisää makua? Keitä hirssisuurimot esimerkiksi kookosmaidossa tai vaihtoehtoisesti lisää maisteita keitinveteen. Näin saat luotua erilaisia makuyhdistelmiä samalla helpolla gluteeniton hirssipuuro ohjeella.
- Hirssisuurimot sopivat hyvin myös lisukkeeksi tai salaatteihin.