Gluteeniton tattarituorepuuro

Gluteeniton tattarituorepuuro

Gluteeniton tattarituorepuuro valmistuu yön aikana jääkaapissa! Tuo lisää makua aamupuuroosi tällä tuorepuurolla!

AINEKSET

n. 4 annosta
4 dl tattarihiutale tai Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Tattarilese
5 dl mantelimaitoa
2 rkl maapähkinävoita
noin 10 pehmeää kivetöntä taatelia pilkottuna
2 rkl chiansiemeniä
pari ripausta merisuolahiutaleita
(makeuta halutessasi vaahterasiirapilla)

VALMISTUS

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita kannelliseen astiaan. Anna turvota vähintään 4 tuntia / yön yli.
Laita neljän lasin pohjalle halutessasi Virtasalmen mustikkamysliä. Lisää jokaiseen lasiin tuorepuuroa ja maustamatonta (soija)jugurttia. Kruunaa gluteeniton tattarituorepuuro annokset maapähkinävoilla ja marjoilla.

Vinkki! Halutessasi voit korvata gluteenittoman tattarileseen myös Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomalla Tattarirouheella.

Marita Eriksson | My Bliss Ktchn 

Tulosta

2 kommentti

  • Hei katsoin noita tuorepuuroreseptejä mutta niissä on aina soijaa jota en voi syödä kilpirauhasen vajaatoiminnan takia onko teillä siihen vaihtoehtoja soijan tilalle nyt en itse keksi

    • Hei Sisko,
      Tämän reseptin jugurtti voi olla mitä tahansa jugurttia 🙂 Niin tavallista, laktoositonta, kaurapohjaista tai jotain aivan muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *