Gluteeniton tattarituorepuuro

Gluteeniton tattarituorepuuro

Gluteeniton tattarituorepuuro valmistuu yön aikana jääkaapissa! Tuo lisää makua aamupuuroosi tällä tuorepuurolla!

AINEKSET

n. 4 annosta
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Höyrytetty Tattarihiutale
5 dl mantelimaitoa
2 rkl maapähkinävoita
noin 10 pehmeää kivetöntä taatelia pilkottuna
2 rkl chiansiemeniä
pari ripausta merisuolahiutaleita
(makeuta halutessasi vaahterasiirapilla)

VALMISTUS

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita kannelliseen astiaan. Anna turvota vähintään 4 tuntia / yön yli.
Laita neljän lasin pohjalle halutessasi Virtasalmen mustikkamysliä. Lisää jokaiseen lasiin tuorepuuroa ja maustamatonta (soija)jugurttia. Kruunaa annokset maapähkinävoilla ja marjoilla.

Marita Eriksson | My Bliss Ktchn 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *