Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma aamiaispannukakut
Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma aamiaispannukakut
Resepti julkaistu
Gluteenittomat, vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
n. 20
kplGluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut tekevät aamusta kuin aamusta paremman! Tästä reseptistä valmistat noin 20 pientä amerikkalaista pannukakkua.
Ainekset
2,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
4 rkl kookossokeria tai tavallista sokeria
2 rkl sulatettua neitsytkookosöljyä tai rypsiöljyä
0,5 tl jauhettua kardemummaa
0,5 tl leivinjauhetta
0,25 tl suolaa
2 dl gluteenitonta kaurajuomaa tai soijamaitoa
1 dl gluteenitonta kauravälipalaa tai soijajogurttia
1 dl kivennäisvettä
~1 dl mustikoita (pakastemustikat sopivat hyvin)
Tarjoiluun: vaahterasiirappia ja marjoja
Valmistus
- Sekoita taikina hyvin ja anna tekeytyä noin 10 minuuttia. Paista n. 1 ½ rkl per pannukakku molemmin puolin, kunnes pannukakku on ruskistunut ja kypsä.
- Nauti gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut vaahterasiirapin ja marjojen kera
Tiina Strandberg | My Berry Forest