Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut tekevät aamusta kuin aamusta paremman! Tästä reseptistä valmistat noin 20 pientä amerikkalaista pannukakkua.
AINEKSET
2 ½ dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
4 rkl kookossokeria tai tavallista sokeria
2 rkl sulatettua neitsytkookosöljyä tai rypsiöljyä
½ tl jauhettua kardemummaa
½ tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
2 dl gluteenitonta kaurajuomaa tai soijamaitoa
1 dl gluteenitonta kauravälipalaa tai soijajogurttia
1 dl kivennäisvettä
~1 dl mustikoita (pakastemustikat sopivat hyvin)
Tarjoiluun: vaahterasiirappia ja marjoja
VALMISTUS
Sekoita taikina hyvin ja anna tekeytyä noin 10 minuuttia. Paista n. 1 ½ rkl per pannukakku molemmin puolin, kunnes pannukakku on ruskistunut ja kypsä.
Nauti gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut vaahterasiirapin ja marjojen kera