Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut

Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut

Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut tekevät aamusta kuin aamusta paremman! Tästä reseptistä valmistat noin 20 pientä amerikkalaista pannukakkua.

AINEKSET

2 ½ dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
4 rkl kookossokeria tai tavallista sokeria
2 rkl sulatettua neitsytkookosöljyä tai rypsiöljyä
½ tl jauhettua kardemummaa
½ tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
2 dl gluteenitonta kaurajuomaa tai soijamaitoa
1 dl gluteenitonta kauravälipalaa tai soijajogurttia
1 dl kivennäisvettä
~1 dl mustikoita (pakastemustikat sopivat hyvin)

Tarjoiluun: vaahterasiirappia ja marjoja

VALMISTUS

Sekoita taikina hyvin ja anna tekeytyä noin 10 minuuttia. Paista n. 1 ½ rkl per pannukakku molemmin puolin, kunnes pannukakku on ruskistunut ja kypsä. Nauti pannukakut vaahterasiirapin ja marjojen kera

Tiina Strandberg | My Berry Forest 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *