Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton helppo mustikkapiirakka

Gluteeniton helppo mustikkapiirakka

Gluteeniton helppo mustikkapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

12-15

palaa
Kypsennysaika

30

minuuttia

Gluteeniton helppo mustikkapiirakka on herkullinen lisä kahvipöytään. Vaihda mustikat muihin marjoihin tai vaikka omenoihin! Tämä helppo ja nopea ohje sopii piirakkaan kuin piirakkaan!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita sulatettu margariini ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kananmuna. Sekoita kuivat ainekset kulhossa ja lisää taikinaan.
  • Voitele ja jauhota piirakkavuoka Kaurajauhoseoksella. Kaavi taikina vuokaan ja ripottele mustikat päälle tasaisesti reunoja myöten. Paista 200-asteessa noin 30 minuuttia.
  • Herkuttele gluteeniton helppo mustikkapiirakka lämpimänä vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa!

6 Kommenttia

  1. Tämä meni leivontaan , taidan vaihtaa mustikat herukoihin ? Siksi että niitä on valmiina poimittua.

    1. Hei Sinikka,
      Tämä piirakka onnistuu varmasti myös herukoilla 🙂 Myös siitä syystä sanomme piirakkaa helpoksi, koska se on oiva valinta täytteeseen kuin täytteeseen! Kerro ihmeessä miltä maistui herukoilla ja sopiko kardemumma myös niiden kaveriksi.

      1. Millä voisi korvata pullajaujoseoksen, kun olen pahasti allerginen perunalle, ja sitä on tässä (niinkuin hirveän monessa muussakin valmiissa seoksessa)?

        1. Hei Tanja,
          Kiitos kommentista! Tässä reseptissä Pullajauhoseoksen voi vaihtaa oikeastaan mihin vain jauhoon 🙂 Meidän jauhoseoksista olemme kokeilleet myös Kaurajauhoseosta, jossa ei ole perunajauhoa ollenkaan. Jos käytät yksittäistä jauhoa, kuten kaurajauho tai riisijauho, muista lisätä 1-2 teelusikallista psylliumia.

  2. Pullajauhoseos on nyt loppu ja haluaisin leipoa tämän mustikkapiirakka. Voinko käyttää sen sijaan teidän vaaleaa jauhoseosta. Ja siinä tapauksessa kuinka paljon.

    1. Hei Arja,
      Tähän piirakkaan sopii oikeastaan kaikki jauhoseoksemme 🙂 Lisää Vaaleaa Jauhoseosta yhtä paljon kuin Pullajauhoseosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.