Gluteeniton helppo mustikkapiirakka

Gluteeniton helppo mustikkapiirakka

Vaihda mustikat muihin marjoihin tai vaikka omenoihin! Tämä helppo ja nopea ohje sopii piirakkaan kuin piirakkaan!

AINEKSET

150g margariinia
2 ½ dl sokeria
3 kananmunaa
1 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kardemummaa
n. 5 dl mustikoita

VALMISTUS

Sekoita sulatettu margariini ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kananmuna. Sekoita kuivat ainekset kulhossa ja lisää taikinaan.

Voitele ja jauhota piirakkavuoka Kaurajauhoseoksella. Kaavi taikina vuokaan ja ripottele mustikat päälle tasaisesti reunoja myöten. Paista 200-asteessa noin 30 minuuttia.

Herkuttele lämpimänä vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa!

2 kommentti

  • Tämä meni leivontaan , taidan vaihtaa mustikat herukoihin ? Siksi että niitä on valmiina poimittua.

    • Hei Sinikka,
      Tämä piirakka onnistuu varmasti myös herukoilla 🙂 Myös siitä syystä sanomme piirakkaa helpoksi, koska se on oiva valinta täytteeseen kuin täytteeseen! Kerro ihmeessä miltä maistui herukoilla ja sopiko kardemumma myös niiden kaveriksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *