Glutenfri Fullkornsdurramjöl, 500g
38 kr
Ljust fullkornsmjöl av durra. Fullkornsdurramjöl är naturligt glutenfritt och rikt på fibrer och växtproteiner, samt innehåller mycket järn och mineraler. Det påminner till smak och konsistens om vetemjöl och är lämpligt för både söta och salta bakverk.

FI-004-050
Glutenfritt fullkornsdurramjöl för salta och söta glutenfria bakverk. Fullkornsdurramjöl är rikt på fibrer och vegetabiliska proteiner samt järn och mineraler.
Fullkornsdurramjöl är ett naturligt, välsmakande och glutenfritt fullkornsmjöl. Durra har använts i världens kök sedan urminnes tider. Durra är naturligt glutenfri och mycket näringsrik, och passar för många typer av bakning. Prova durramjöl för att baka bröd eller pizzabottnar, till exempel!
Se även andra glutenfria mjölblandningar: här
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1453 kJ / 344 kcal |
Fett, av vilka mättade | 3,2 g, 0,66 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 65,7 g, 0,6 g |
Kostfiber | 7,5 g |
Protein | 9,3 g |
Salt | < 0,1 g |
fullkornsdurramjöl2 recensioner av Glutenfri , 500g
Vikt | 0,51 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Glutenfritt varumärke | FI-004-050 |
Tepu -
Hej på er!
Jag har använt durra-mjöl en gång och jag är glad att jag gjorde det.
förvånad över hur bra mjölet är!
Förpackningen innehöll ett bakrecept för detta mjöl och bullarna blev jättebra, tack.
Jag kommer att beställa mer av detta!
Helka Tukiainen -
Jag är redan bekant med durra-mjöl genom min bror som hade celiaki och arbetade i olika delar av Afrika där han kunde få tag på durra-mjöl. Han tog med sig dem till Finland och senare köpte jag dem i punnitse& säästä-butiker. Härligt att man nu kan få dessa från er onlinebutik och de butiker som säljer dem! Tack så mycket för att ni har tagit in dessa durra-mjöl i ert sortiment! 🌹❤👍