Glutenfritt Mörkt Fullkornsrismjöl, 3 kg
11,40 €
Ett mer näringsrikt val än vanligt rismjöl. Fullkornsrismjöl är ett smakneutralt allroundmjöl för glutenfri bakning och matlagning.
✅ lämplig för salt och söt bakning
✅ kolhydratrikt mjöl med lågt kaloriinnehåll
✅ använd ensamt eller kombinera med andra mjölsorter
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt
Ingredienser: 100% fullkornsrismjöl
Gluten Free Dark Whole Grain Rice Flour är ett populärt allsidigt mjöl för glutenfri bakning och är något mer näringsrikt än vitt rismjöl. Prova det gärna i bröd, kakor och till och med som vispgrädde!
Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris som Virtasalmen Viljatuote använder kommer från EU-länder. Ris är ett spannmål med lågt kaloriinnehåll som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till B-vitamin och innehåller bland annat kalium, kalcium, jod, järn, zink och fosfor.
✅ neutral smak - lämplig för all bakning
✅ innehåller vitaminer och spårämnen
✅ fullkornsmjöl har mer näringsvärde
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Rismjöl är ett mångsidigt, glutenfritt mjöl för både söta och salta bakverk och matlagning. Baka pajer, baka kakor, bröd eller muffins - rismjöl kan användas till praktiskt taget allt. Kolla in de exempel jag har sett:
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1447 kJ / 346 kcal |
Fett, varav mättat | 2,7 g, 0,5 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 72,8 g, 0,4 g |
Kostfiber | 3,4 g |
Protein | 7,5 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.