Glutenfri Bovetekross, 500 g

3,05 

Bovetemjöl är skalade och hackade bovetefrön. Bovetemjöl är ett enkelt sätt att ge textur och krispighet till rullar, bröd och skorpor. Det kokar snabbare än semolina.

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna: 3,05 euro.

Se recept som innehåller den här produkten →.

Glutenfri logotyp

FI-004-002

Artikel nr: 02-06-001 Kategorier: , Etikett: , ,

Glutenfri Bovetekross ger lätt textur och krispighet till rullar, bröd och tunnbröd. Du kan lägga till den som sådan i färsk och bakad gröt. I förpackningen hittar du anvisningar för bovetebullar och gröt. Gryn har kortare koktid än mannagryn.

Bovete är en komplett proteinkälla som innehåller essentiella aminosyror och vitaminerna B1 och B2. Bovetefrön innehåller aminosyran lysin och organiskt bundet kalcium, järn, kalium, magnesium, kisel och fluor. Läs mer om bovete här.

Bovete är naturligt glutenfritt och passar därför utmärkt för personer med celiaki. Eftersom bovete är matigt och lättsmält är det också skonsamt för magen.

Bovetegryn innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Dessutom är det bovete vi använder GMO-fritt.

Se även våra andra glutenfria boveteprodukter här.

Intresserad av bovetetröskning? Titta på vår video här

NÄRINGSINNEHÅLL100g
Energi1560 kJ / 367 kcal
Fett,
varav mättat
1,6 g,
< 0,1 g
Kolhydrater,
varav sockerarter
82,2 g,
< 2 g
Kostfiber2,4 g
Protein6,2 g
Salt< 0,1 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Glutenfri BovetekrossBli först med att recensera " , 500 g"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

Vikt0,53 kg
Dimensioner95 × 53 × 164 mm
Tillverkare

Virtasalmen Viljatuote Oy

Glutenfritt varumärke

FI-004-002



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


Viljatuote © 2024 Virtasalmen Oy | Glutenfritt mjöl & mjölblandningar