Glutenfri Mjölblandning för Bullar,
3 kg
177 kr
Glutenfri Mjölblandning för Bullar är en mjölblandning speciellt utvecklad för tillagning av bulldeg, men också fungerar som ett mångsidigt, bovetefritt, ljus universalmjöl för glutenfri bakning. Mjölblandningen innehåller inte socker, mjölk eller kryddor.
✅ lämplig för ljusa bakverk
✅ söta produkter: bullar, längder, munkar
✅ salta pajer och pizzor
❌ ingen vetestärkelse, tillsatser eller konserveringsmedel
Ingredienser: rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, majsmjöl (GMO-fritt), potatismjöl och psyllium.
Se recept som innehåller den här produkten →.
I lager (kan beställas på nytt)
Glutenfri Mjölmix för Bullar är särskilt lämplig för tillagning av lätta bakverk baserade på bulldeg. Den ljusa, men välsmakande mjölmixen passar inte bara till bullar, wiener, pajer och munkar, även till frallor, pizzor och bröd.
✅ Mjölblandning för flera ändamål, ersätter vetemjöl i receptet
✅ Lämplig för söta och salta bakverk
✅ Kan kombineras med andra mjölsorter eller mjölblandningar
❌ Innehåller ingen vetestärkelse, tillsatser eller konserveringsmedel
Mjölblandning för Bullar består av noggrant utvalda ingredienser. Den är mjölkfri och innehåller inget socker eller kryddor. Glutenfri Mjölblandning för Bullar är ett tillsatsfritt, konserveringsfritt och stärkelsefritt alternativ som ger glädjen av framgång till varje hembakares kök.
Exempel på recept på pulverblandningar för bullar
Glutenfri bulldeg
Glutenfri blåbärspaj
Glutenfritt flaskvin
Glutenfri kanelsås
För fler söta och salta delikatesser tillagda med Glutenfri Mjölblandning för Bullar, klicka här.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1391 kJ / 332 kcal |
Fett, varav mättat | 1,4 g, 0,3 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 73,9 g, 0,5 g |
Kostfiber | 5,4 g |
Protein | 5,5 g |
Salt | < 0,1 g |
Glutenfri Mjölmix för Bullar
1 recension av , 3 kg
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Eevaliisa -
riktigt bra mjölmix, men jag önskar att den var lite finare i bullen. Tillräckligt, du måste komma ihåg,att det är bra att lämna bulldegen lös för jäsning.