Hemsidan " Glutenfria recept " Salta bakverk " Glutenfri mörk frallor

Glutenfri Mörk frallor

Glutenfri Mörk frallor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

20

minuter

Mörk Glutenfri Mjölblandning Virtasalmis spannmålsprodukt är fiberrik och tillverkad av inhemska råvaror.

Ingredienser

Beredning

  • Lös upp jästen i ljummet (torrjäst 42 C) vatten.
  • Blanda i salt, sirap, mjölblandning och olja.
  • Baka till rullar.
  • Låt jäsa på en varm plats i 20 minuter. Grädda i 225°C i ca 20-25 minuter tills frallor har fått fin färg.

    © Raija Alatalo

Tips

  • Använd helst en maskin för alla ändamål för att förbereda degen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.