Hemsidan " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfria Kinder-bägare

Glutenfria Kinder-koppar

Glutenfria Kinder-koppar

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Ingredienser

Beredning

  • Tillsätt smält smör, socker och olja i en skål och blanda väl i ca en minut. Tillsätt äggen och vaniljextraktet och blanda väl igen (ca 1 minut). Utan noggrann blandning i detta skede blir glasyren inte krispig.
  • Lägg en sil över en skål och tillsätt den mörka mjölblandningen, kakaopulver och salt. Rör i de torra ingredienserna. Blanda bara så mycket att mjölet blandas in i smeten! Det kommer att finnas lite kross från mjölblandningen i silen, så vänd ner resten i smeten.
  • Fyll muffinsformarna ungefär halvvägs med smeten. Baka i 175°C i ca 10-15 minuter. Gräddningstiden är mycket ugnsspecifik. Låt svalna. Bli inte rädd när brownieformarna kallnar till groparna!
  • Vispa grädden och smält den vita chokladen i ett vattenbad. Hacka kinder Max i bitar. Kombinera alla ingredienser till fyllningen och blanda till en jämn massa.
  • Servera över de svalnade brownieformarna och garnera. Låt stelna i kylen i minst 2 timmar.
  • Förvara de färdiga kopparna i en lufttät behållare i kylen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.