Startsida " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfria Kinder-bägare

Glutenfria Kinder-koppar

Glutenfria Kinder-koppar

Receptförfattare Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 genomsnittligt betyg från 0 recensenter

Ingredienser

Beredning

  • Tillsätt smält smör, socker och olja i en skål och blanda väl i ca en minut. Tillsätt äggen och vaniljextraktet och blanda väl igen (ca 1 minut). Utan noggrann blandning i detta skede blir glasyren inte krispig.
  • Lägg en sil över en skål och tillsätt den mörka mjölblandningen, kakaopulver och salt. Rör i de torra ingredienserna. Blanda bara så mycket att mjölet blandas in i smeten! Det kommer att finnas lite kross från mjölblandningen i silen, så vänd ner resten i smeten.
  • Fyll muffinsplåtarna ungefär till hälften med smeten. Grädda i 175°C i ca 10-15 minuter. Gräddningstiden är mycket ugnsspecifik. Låt svalna. Bli inte orolig när brownieformarna svalnar!
  • Vispa grädden och smält den vita chokladen i ett vattenbad. Hacka kinder Max i bitar. Blanda alla ingredienser till fyllningen och mixa till en slät konsistens.
  • Servera över de avsvalnade brownieformarna och garnera. Låt stelna i kylskåpet i minst 2 timmar.
  • Förvara de färdiga kopparna i en lufttät behållare i kylen.

Svara på

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.