Hemsidan " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfri bärpaj

Glutenfri bärpaj

Glutenfri bärpaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

30

minuter

Den här enkla och goda glutenfria bärpajen kan göras på färska eller frysta bär. Botten görs snabbt av Virtasalmi Cereal Products glutenfria, lätta mjölmix. Prova den och älska den!

Ingredienser

Beredning

  • Vispa samman smör, socker och ägg.
  • Tillsätt mjölblandningen och bakpulvret.
  • Blanda och smörj pajformen.
  • Tryck upp degen till kanterna.
  • Fyllning
  • Häll bären över bottnen.
  • Blanda ihop de övriga ingredienserna och häll över bären.
  • Baka i varmluftsugn i 190°C i ca 30 min
  • Glutenfri bärpaj är som godast när den är lätt kyld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.