Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton Marjapiirakka
Gluteeniton Marjapiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Marjapiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
kplKypsennysaika
30
minuuttiaHelppo ja maukas gluteeniton marjapiirakka valmistuu niin tuoreista kuin pakastemarjoistakin. Pohja valmistuu nopeasti Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta vaaleasta jauhoseoksesta. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
100 g voita (huoneenlämpöistä)
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaalea Gluteeniton Jauhoseos, 500 g
1 tl leivinjauhetta
- Täyte
2-3 dl marjoja
1 muna
0,5 dl sokeria
200 g kermaviiliä
Valmistus
- Vatkaa voi, sokeri ja muna.
- Lisää jauhoseos ja leivinjauhe.
- Sekoita ja voitele piirakkavuoka.
- Painele taikina reunoja myöten.
- Täyte
- Kaada marjat pohjan päälle.
- Sekoita muut aineet keskenään ja kaada marjojen päälle.
- Paista kiertoilmauunissa 190 asteessa n. 30 min
- Gluteeniton marjapiirakka on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.