Gluteeniton Mustikkainen Kahvikakku

Tämä herkullinen kahvikakku valmistuu käden kääntessä Virtasalmen Viljatuotteen vaalesta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

AINEKSET

2 dl hienoa sokeria
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
3 munaa
150 g juoksevaa margariinia (tai sulatettua margariinia)
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl appelsiinituoremehua
2 dl pakastemustikoita

VALMISTUS

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (esim. noin 2 litran rengasvuoka).
Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse jauhottaa.
Paista uunissa 175 asteessa 45-55 minuuttia. Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.

Kumoa kakku ja anna sen jäähtyä ennen leikkaamista.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *