Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria tomatbröd

Glutenfria tomatbröd

Glutenfria tomatbröd

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

8

st
Tillagningstid

10

minuter

Läckra glutenfria tomatsmörgåsar är enkla att tillaga. De är också snabba att förbereda om du får överraskningsgäster eller har ont om saker att servera på en middagsbjudning. Du kan fylla mackorna med valfritt pålägg. Receptet ger ca 8 limpor.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda alla ingredienser och dela degen på ett bakplåtspapper på ett bakplåtspapper i åtta bitar, platta till.
  • Pensla med ägg.
  • Baka i 225 C i ca 10 min.
  • Låt svalna och fyll med önskad fyllning.


  • Glutenfria tomatsmörgåsar är redo att avnjutas. Marika Kaila |Upp till handlederna med deg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.