Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tomaattileipäset
Gluteenittomat Tomaattileipäset
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Tomaattileipäset
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
8
kplKypsennysaika
10
minuuttiaHerkulliset gluteenittomat tomaattileipäset ovat helppoja valmistaa. Ne myös valmistuvat nopeasti, mikäli saat yllätysvieraita tai illanistujaisten tarjoilut uhkaavat loppua kesken. Voit täyttää leipäset haluamillasi täytteillä. Ohjeesta tulee n. 8 kappaletta leipäsiä.
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2,5 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
140 g tomaattipyrettä
2 dl margariiniä
- Voiteluun
kananmuna
Valmistus
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jaa taikina uunipellille leivinpaperin päälle kahdeksaan osaan, painele litteiksi.
- Voitele kananmunalla.
- Paista 225 C n. 10 min.
- Anna jäähtyä ja täytä haluamillasi täytteillä.
- Gluteenittomat tomaattileipäset ovat valmiit nautittaviksi.
Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa