Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria bovetebröd

Glutenfria bovetebröd

Glutenfria bovetebröd

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

9

st
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Värm upp vattnet till ca 40 grader och tillsätt övriga ingredienser.
  • Skopa med en sked ut 9 kex från den lösa degen på bakplåtspapperet.
  • Strö över lite av bullbönsmjölblandningen och klappa pinnarna platta och runda med händerna.
  • Lägg bröden på en gaffel och sätt sedan in dem i ugnen.
  • Ugnen var på 200 grader och efter 15 minuters gräddning var bröden vackert bruna.
  • Sedan bara en klick smör på varmt bröd och njut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.