Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria bovetebröd

Glutenfria bovetebröd

Glutenfria bovetebröd

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

9

st
Tillagningstid

15

Protokoll

Ingredienser

Beredning

  • Värm vattnet till ca 40 grader och tillsätt de övriga ingredienserna.
  • Använd en sked och skopa upp 9 kex från den lösa degen på bakplåten.
  • Strö över lite av bönmjölsblandningen och klappa till pinnarna med händerna så att de blir runda och platta.
  • Sätt bröden på en gaffel och sätt sedan bara in dem i ugnen.
  • Ugnen var 200 grader varm och efter 15 minuters gräddning var bröden vackert bruna.
  • Sedan bara en klick smör på varmt bröd och njut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.