Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria salta små pajer

Glutenfria salta små pajer

Glutenfria salta små pajer

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Ingredienser

Beredning

  • Blanda mjöl och smör till en smulig massa
  • Tillsätt salt och vatten och rör om snabbt
  • Grädda bottnarna i ca 5 minuter i 225 grader.
  • Fyllning
  • Fyll bottnarna med de fyllningar som nämns ovan eller med fyllningar efter eget val.
  • Blanda ägg och grädde och häll över bottnen.
  • Strö över riven ost. Grädda i 225°C i ca 20 minuter tills fyllningen har stelnat.

    © Anu Kärkkäinen

2 Kommentarer

    1. Hej Hanna,

      Ursäkta att svaret dröjde! Tack för din feedback! Baktiden utelämnades oavsiktligt från receptet. Små pajer bakas i ca 20-25 min. tills fyllningen har koagulerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.