Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Suolaiset Pikkupiirakat

Gluteenittomat Suolaiset Pikkupiirakat

Gluteenittomat Suolaiset Pikkupiirakat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Ainekset

Valmistus

  • Jauhot ja voi sekoitetaan muruksi
  • Lisätään suola ja vesi sekoitetaan nopeasti
  • Paista pohjia n. 5 min 225 asteessa.
  • Täyte
  • Täytä pohjat aiemmin mainituilla täytteillä tai oma valintaisilla täytteillä.
  • Sekoita munat ja kerma sekaisin ja kaada pohjan päälle.
  • Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteessa n. 20 minuutin ajan, kunnes täyte on hyytynyt.

    © Anu Kärkkäinen

2 Kommenttia

    1. Hei Hanna,

      Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Kiitos palautteestasi! Paistoaika on epähuomiossa jäänyt reseptistä pois. Pikkupiirakoita paistetaan n. 20-25 min. , kunnes täyte on hyytynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.