Gluteenittomat Suolaiset Pikkupiirakat

AINEKSET

POHJA
100g voita
2dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5tl suolaa
3rkl vettä.

TÄYTE
esim:
mozzarellaa
pestoa
kirsikkatomaatteja viipaloituna
MUNAMAITO: 3 munaa 2dl ruokakermaa
päälle juustoraastetta.

VALMISTUS

Jauhot ja voi sekoitetaan muruksi
lisätään suola ja vesi sekoitetaan nopeasti
Paista pohjia n. 5min 225 asteessa.

TÄYTE
Täytä pohjat aiemmin mainituilla täytteillä tai oma valintaisilla täytteillä.
Sekoita munat ja kerma sekaisin ja kaada pohjan päälle.
Ripottele päälle juustoraastetta.

© Anu Kärkkäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *