Gluteenittomat Mustikkamuffinsit

12-14 kpl

AINEKSET

1 muna 
1 dl sokeria
100 g margariinia / voita
2 dl Virtasalmen Viljatuoteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 tl vanilliinisokeria
1½ tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
2 dl mustikoita

VALMISTUS

Sekoita muna, sokeri ja sulatettu margariini / voi.
Sekoita vaal.jauhoseos, kaurahiutaleet, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään.
Lisää kuiva-aineet vuorotellen maidon kanssa taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen (pakastemustikat jäisinä).
Jaa taikina kahden lusikan avulla paperisiin muffinssivuokiin.
Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *